کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
پس از آن، مواد کامپوزیت رزینی روی سطح باندینگ قرار میگیرد و با تابش نور لیزر، پیوند بین مواد باندینگ و کامپوزیت برقرار و سفت میشود. این فرایند منجر به ایجاد دندانهایی با ظاهر طبیعی و استحکام بالا میشود.
در هر صورت پزشک متخصص اول باید دندان های شما را معاینه کند و ببیند آیا امکان انجام کامپوزیت روی آنها وجود دارد یا نه.
با رعایت بهداشت دهان و دندان، مسواک زدن منظم، استفاده از نخ دندان، خمیر دندان و دهانشویه مناسب از تجمع جرم و پلاک روی دندان کامپوزیت و تغییر رنگ آن جلوگیری کنید.
با رعایت این مراقبتها و پیروی از راهنماییهای دندانپزشک، میتوان ماندگاری کامپوزیت دندان را بهبود بخشید و از سلامت دندانهای ترمیم شده حفاظت کرد. یک سری مراقبت های بعد از کامپوزیت دندان را تنها باید تا چند روز ابتدایی پس از انجام کامپوزیت ادامه دهید، در حالی که برخی دیگر از این روشهای مراقبتی را باید طولانی مدت در پیش بگیرید.
بطور کلی کامپوزیت دندان به دلیل ویژگیهای زیبایی، دوام و تطابق با دندانهای طبیعی، انتخاب محبوبی در ترمیمهای دندانپزشکی مدرن است.
از کامپوزیت برای زیباسازی طرح لبخند و برطرف کردن برخی عیوب ظاهری دندان یا حتی بازسازی کلی دندان استفاده میکنند.
تفاوت قیمت به این دلیل است که هر کلینیک دندانپزشکی برای ارائه خدمات کامپوزیت دندان، تعرفه خود را تعیین میکند که میتواند تحت تأثیر عواملی نظیر کیفیت مواد، کیفیت کار دندانپزشک، برند مورد استفاده و سایر متغیرهای مرتبط باشد.
در صورتی که خدمات دندانپزشکی را از یک مرکز معتبر و با سابقه دریافت کنید که از تجهیزات لوکسی استفاده میکند، هزینه پرداختی شما به طبع بیشتر خواهد بود.
اما اگر به دنبال رفع عیوب اضافی مانند برطرف کردن شکستگیهای کوچک و ترکهای دندان هستید، کامپوزیت دندان ممکن است گزینه مناسبتری برای شما باشد.
در ادامه می فهمیم کامپوزیت دندان چیست و چگونه انجام میشود و با انواع، مزایا و عوارض آن آشنا می شویم.
از آنجا که ونیر کامپوزیت درمانی ضروری نیست و بیشتر جنبه زیبایی دارد، دندانپزشکان توصیه میکنند مادران باردار این روکشها را پس از زایمان نصب کنند تا سلامتی مادر و جنین حفظ شود. کامپوزیت دندان در دوران بارداری به خودی خود ضرری ندارد، اما ممکن است حساسیت و نیاز به مسکن ایجاد کند که برای جنین مضر است.
این کامپوزیتها برای ترمیم دندانهایی که هنگام جویدن تحت فشار زیاد قرار میگیرند مناسب هستند.
یکی از چالشهای اصلی در انتخاب رنگ کامپوزیت دندان، تطابق دقیق آن با رنگ دندانهای طبیعی فرد بهگونهای است که تفاوتی قابل تشخیص نباشد. برای رفع این چالش، باید بر انتخاب صحیح سایه تمرکز کنیم که یکی از مهمترین دغدغهها در درمانهای دندانپزشکی است.
زمان مناسب برای ترمیم کامپوزیت دندان اغلب موقعی است که کامپوزیت دچار شکستگی و ترکخوردگی شده باشد.